Tutustu

KOULUTUS

Olen Suomen Joogaliiton kouluttama SJL Joogaopettaja® – valmistuin vuonna 2016. Parhaillaan olen opintovapaalla opiskellen liikuntaneuvojaksi Kuortaneen Urheiluopistolla sekä ravintotieteitä Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Palvelenkin teitä jatkossa joogan lisäksi ohjauksessa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Joogaopettajana olen toiminut Lakeudenportin kansalaisopistossa, Saarijärven joogaopistolla opetan tulevia jooganopettajia.

Joogan olen aloittanut 2007, opinnot vuonna 2009 ja siitä lähtien jatkanut kouluttautumista joogan parissa.

Opetan hathajoogaa jossa hengityksen ja liikkeen yhdistymisellä on merkitys.  Seuraavaksi aloitan Svastha-joogaterapeuttikoulutuksen, jossa jooga yhdistetään nykyaikaiseen lääke- ja liikuntatieteeseen.

TAUSTAA

Asun ja rakastan vanhan pohjalaistalon tunnelmaa, sen vuoksi yrityksen nimeksi minua kutsui oma kuistimme. Vanhoissa pohjalaisissa pihapiireissä ja joogasssa on monia yhtymäkohtia – hyvin rakennettu kokonaisuus on harmoninen ja ajaton.

Ota yhteyttä:
Kuistilla Oy
Hanna Pollari
p. 040 773 1944, kuistillaoy@gmail.com